Untitled
11 okt 2016
week 173: 30 september t/m 06 oktober

Laura is op 30 september weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Omdat de speelplaats werd schoongemaakt en de peuters daardoor niet buiten konden spelen, zijn ze met zijn allen naar ’t Veldje gewandeld (een speeltuintje in de buurt). Laura heeft er erg fijn gespeeld! Met zijn tweetjes hebben we boodschappen gedaan en in de tijd voordat we Bas op konden halen, heeft ze nog even bij ’t Veldje mogen spelen. Mark was vandaag thuis om aan zijn stage-opdracht te werken en dus hebben we gezellig met zijn viertjes geluncht. ’s Middags zijn we samen een blokje om geweest.
Op 01 oktober zijn we ‘s middags met zijn vieren gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. ’s Avonds hebben Bas en Laura geholpen om het beslag voor de pannenkoeken te maken. Nog voordat Laura aan haar eerste pannenkoek begon, zei ze: “Zullen we nog eens een keer pannenkoeken eten?”. Na het eten hebben Bas en Laura nog fijn even in bad gespeeld.
Bas en Laura waren op 02 oktober héél erg druk! We zijn ’s middags gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 03 oktober is Tijn uit Bas zijn klas na school met ons mee naar huis gefietst en hij heeft heel fijn gespeeld. Laura heeft fijn met Tijn met de knikkerbaan gespeeld en samen met Bas heeft ze een hele tijd fijn in de tuin gespeeld.
Laura heeft op 04 oktober op de Peuterspeelzaal voor de eerste keer een telwerkje gedaan. Ze moest dieren tellen en hetzelfde aantal dieren dezelfde kleur geven. Dat heeft ze goed gedaan! ’s Middags hebben Bas en Laura een mooi schilderijtje gemaakt voor papa’s verjaardag; die gaan we opsturen naar zijn hotel, zodat hij die op zijn “echte” verjaardag krijgt. Om alvast te oefenen voor morgen heb ik een glittertattoo gezet bij Bas en Laura.
Op 05 oktober kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline bij ons lunchen en daarna op Bas en Laura passen, omdat ik voor Stichting Kinderspel bij Jan Linders moest “werken”. We gingen geld inzamelen door kinderen te schminken en glittertattoo’s te zetten in ruil voor een statiegeldbon/kleine bijdrage. Ook kregen we geld van Jan Linders voor de tompoucen die die dag verkocht werden. Bas, Laura en Eline kwamen ook, alleen ging dat helaas niet zoals verwacht: eigenlijk zouden ze met mijn fiets komen, maar mijn band bleek helemaal slap te zijn. En dus zijn oma en tante Maartje gaan lopen (of eigenlijk rennen…) en gingen Bas en Laura op hun eigen fiets. Eline heeft 2 mooie glittertattoo’s gekregen en Bas en Laura wilden geschminkt worden (Laura als leeuw en Bas als mega-Toby).
Op 06 oktober zijn Bas, Laura en ik overgebleven met de LunchClub. Ik moest om 13:00 uur naar Eindhoven vertrekken en Bas wilde niet alleen overblijven, en dus zijn Laura en ik met hem mee geweest. Toen de kleuters naar binnen gingen om spelletjes te doen en voorgelezen te worden, ben ik met Laura weer gegaan. We moesten naar het Hagelcentrum om de schade aan mijn auto op te laten nemen. Laura heeft gezellig liedjes gezongen en alle vrachtauto’s aangewezen die we onderweg tegenkwamen (en dat waren er behoorlijk wat op de A67). Na school hebben Bas, Laura en ik memory gedaan en daarna hebben we Bas naar Jule gebracht. Ik ben gezellig met Laura kleren gaan kopen voor haar en voor Bas en daarna zijn we Bas weer op gaan halen.
Bas en Laura zeggen heel vaak: “als jij …. doet, dan ben je mijn beste vriend!” of “als je … niet doet, dan ben je niet meer mijn beste vriend!”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative